VMK druk bezig met de voorbereiding van kerstconcerten

Het Varssevelds Mannenkoor organiseert in december a.s. een tweetal kerstconcerten. Op zaterdagavond 16 december in de Grote Kerk in Varsseveld en op vrijdagavond 22 december in de Catharinakerk in Doetinchem. We zijn al volop bezig met de voorbereiding.

Graag willen wij voor u alvast een tipje van de sluier oplichten over deze concerten.

Aan de concerten wordt meegewerkt door sopraan Elske te Lindert uit Doetinchem. Elske zal zowel solo als samen met het koor een aantal liederen vertolken. Daarnaast begeleidt zij het koor op orgel.

Het VMK heeft zich voorts verzekerd van de medewerking van het Oldenzaals Jonge Mannenkoor. Dit unieke koor bestaat uit zo’n 15 tot 20 jonge zangers.

Het VMK wordt ook begeleid door een strijkersensemble, aangevuld met enkele “houtblazers”.

Kortom, er wordt al hard gewerkt aan de voorbereiding  om voor u een paar prachtige concerten te verzorgen.