Wandeltocht 7 maart 2021 is afgelast i.v.m. de coronamaatregelen, nu gepland op 24 oktober

Beste wandelaars,

Jaarlijks wordt door het Varssevelds Mannenkoor in samenwerking met de Koninklijke Wandelbond Nederland een wandeltocht georganiseerd op de eerste zondag van maart. Dit jaar, op zondag 7 maart, zou het eerste lustrum van de Varsseveldse Wandeltocht worden gelopen. Vanwege corona is besloten de geplande datum van de 5e wandeltocht te verschuiven naar het najaar en wel naar zondag 24 oktober.

Veel trouwe wandelaars van de Varsseveldse Wandeltocht hebben alweer geïnformeerd over route en afstanden en hadden zich al verheugd om de mooie omgeving van Varsseveld, met een nieuwe route, te verkennen. Jaarlijks blijkt er altijd veel waardering voor de wijze waarop de organisatie in staat is om mooie en afwisselende routes uit te zetten. De route van 7 maart wordt aangehouden voor de datum van 24 oktober en voor trouwe lopers wellicht leuk om nu eens in een ander jaargetijde een ronde rondom Varsseveld te lopen.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@varsseveldsmannenkoor.nl of via onze site www.varsseveldsmannenkoor.nl