6e Varsseveldse Wandeltocht 6 maart 2022

Varsseveldse Wandeltocht weer in maart. Vanwege de Coronamaatregelen kon de Varsseveldse Wandeltocht in 2021 niet doorgaan op de traditionele 1e zondag van maart. De wandeltocht heeft toen, met groot succes wat deelnemers en organisatie betreft, plaatsgevonden in oktober. Dit jaar wordt de Varsseveldse Wandeltocht gelopen op zondag 6 maart a.s. en zijn we dus terug op de 1e zondag van maart. De afstanden waaruit gekozen kan worden zijn 25, 18, 13 en 10 kilometer. De start en inschrijving van deze afstanden zijn vanaf 08.00 uur in de kantine van sportcentrum van Pallandt aan de van Pallandtstraat 4 in Varsseveld. Voor de 2e maal is het ook mogelijk om met het gezin een kleine afstand te lopen van 5 kilometer en de start van deze afstand is bij Boomkwekerij Westerveld aan de Oostelijke Noorderboekweg 4 in Varsseveld vanaf 09.00 uur. Bij Boomkwekerij Westerveld bevindt zich ook de pauzeplek voor de lopers van de langere afstanden. Voorinschrijving en betaling voor deze wandeltocht is mogelijk via www.wandel.nl of via www.varsseveldsmannenkoor.nl Het inschrijfgeld bedraagt € 4,00, voor leden van de KWBN € 3,00 en kinderen t/m 12 jaar is gratis. Ook dit jaar is de organisatie weer in handen van het Varssevelds Mannenkoor in samenwerking met de Koninklijke Wandelbond Nederland. Voor meer informatie zie de site van het mannenkoor en voor vragen kunt u mailen met info@varsseveldsmannenkoor.nl Voorinschrijving vanaf 1 februari via onderstaande link https://www.wandel.nl/evenementen/6evarsseveldsewandeltochtvarsseveld/ U wordt doorverbonden met Wandel.nl Inschrijving is ook mogelijk op 6 maart bij de startlocatie. Het inschrijfgeld voor de korte wandeltocht van 5 km (met start bij boomkwekerij Westerveld) is € 3,- per persoon. Kinderen t/m 12 jaar doen gratis mee.