Donateurs

Donateurs, een vaste waarde voor het VMK

Zoals bij bijna alle verenigingen zijn ook bij het Varssevelds Mannenkoor de inkomsten grotendeels afhankelijk van contributie van de leden en subsidies. Een andere belangrijke inkomstenbron is de bijdrage van onze donateurs. Mede dankzij de donateurs is het Varssevelds Mannenkoor in staat om kwalitatief goede concerten te organiseren en het muzikale niveau op peil te houden.foto koor en orkest, Nachtegalen e.a. Kerstconcert Varsseveld 221214

Uiteraard genieten donateurs  vanwege hun trouwe ondersteuning een voorkeursbehandeling tijdens concerten, in de vorm van een korting op de toegangsbewijzen (maximaal 2 per donateur) of krijgen een gereserveerde plek bij concerten. Tevens ontvangen donateurs minimaal 2 x per jaar een Nieuwsbrief, zodat zij volledig op de hoogte blijven van de activiteiten van het mannenkoor.

Draagt u het Varssevelds Mannenkoor een warm hart toe en geniet u ook graag van de concerten en optredens? Wilt u de activiteiten financieel ondersteunen? Word dan donateur en geniet ook van de geboden voordelen.

Uw bijdrage als donateur is een vrije gift op jaarbasis met een minimum van € 10,-. U kunt zich aanmelden als donateur via info@varsseveldsmannenkoor.nl en hiermee het Varssevelds Mannenkoor blijvend ondersteunen. Samen met anderen vormt u daarmee “een vaste waarde” voor het VMK.

Eenmaal per jaar komt een lid bij u langs om uw bijdrage op te halen.

VNK veelzijdig vocaal lichtblauwe achtergrond