Kerstconcerten Varssevelds Mannenkoor 16 en 22 december

Voor een avondvullend kerstconcert kan men dit jaar kiezen uit Varsseveld en Doetinchem. Het Varssevelds Mannenkoor organiseert deze concerten op zaterdag 16 december a.s. in de Grote Kerk van Varsseveld en op vrijdag 22 december a.s. in de Catharinakerk in Doetinchem. Aanvang van beide concerten is 20.00 uur.

Het koor zelf maakt een muzikale kerstrondreis door Europa met een geheel nieuw kerstrepertoire en wordt bijgestaan door de bekende sopraan Elske te Lindert die, behalve vocaal, ook te horen zal zijn op het orgel. Verder is gekozen voor talentvolle jeugd om deze avond nog specialer te maken.

Zo kan men genieten van het Jongemannenkoor uit Oldenzaal dat op concoursen al menige prijs in de wacht heeft gesleept. Verder heeft onze vaste pianist Jorrick Simmes een strijkersensemble geformeerd dat bestaat uit studenten van diverse conservatoria in Nederland. Ook uit eigen regio zal een blazersensemble worden geformeerd om het geheel compleet te maken.

Deze unieke concerten staan onder muzikale leiding van de dirigent Wim Ruessink.

Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij boekhandel Raadgeep & Berrevoets in Doetinchem en bij boekhandel Rutgers in Varsseveld en kosten € 17,50. Kaarten kunnen eventueel ook besteld worden via info@varsseveldsmannenkoor.nl