The Sound of………..

The sound of …………………..het Varssevelds Mannenkoor.

Najaarsconcert 7 november 2015 Grote Kerk Varsseveldaffiche 7 november 2015 versie the sound of jpeg

 Met de titel “The Sound of…….” organiseert het Varssevelds Mannenkoor op zaterdag 7 november een breed opgezet concert. Zoals u van het Varssevelds Mannenkoor mag verwachten wordt het een kwalitatieve en onderhoudende muzikale avond. In 3 blokken worden 3 genres ten gehore gebracht onderverdeeld in classic met liederen van o.a. Schubert, Karl Jenkins en een ode aan Beethoven. Musical met als hoofdmoot The Sound of Music die 50 jaar geleden werd uitgebracht en populair met werken van o.a. Simon & Garfunkel, the Beatles en Il Divo.

Deze avond staat onder leiding van de dirigent van het Varssevelds Mannenkoor Wim Ruessink en wordt ondersteund door de vaste pianist van het koor Jorrick Simmes. Verder wordt ondersteuning verleend door een strijkkwartet, een percussionist en een gitarist/bassist.

De locatie van het concert is de Grote Kerk in Varsseveld en de aanvang is 20.00 uur. Kaarten kosten € 12,50 en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij boekhandel Rutgers, Spoorstraat 10 in Varsseveld. Ook voorafgaand aan het concert zijn kaarten verkrijgbaar in de kerk. De kerk is open vanaf 19.30 uur.